Les entitats sobiranistes de Sant Celoni convoquen la ciutadania el dia que fa un any de l'empresonament dels Jordis

Aquest dimarts 16 d'octubre a les vuit del vespre es farà una enlairada de 12 globus "Un per cada mes de vergonyós captiveri"

Manifestació a la Diagonal l'endemà de l'empresonament dels Jordis
Manifestació a la Diagonal l'endemà de l'empresonament dels Jordis | Adrià Costa
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:01h
Fa un any que l'independentisme civil va viure el seu escapçament amb l'entrada a presó dels líders de l'ANC i Òmnium, les dues entitats que han exercit de motor al carrer del procés al llarg dels últims anys. Des de l'empresonament de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart, el carrer no ha deixat de mobilitzar-se cada mes per exigir tant la seva llibertat com la dels exmembres del Govern presidit per Carles Puigdemont. Aquest dimarts, ho farà de nou i amb especial contundència sota el lema Un any de vergonya, un any de dignitat. No ens aturarem!

A Sant Celoni les entitats sobiranistes han convocat la ciutadania a les vuit del vespre a la plaça de la Vila on es farà una enlairada de dotze fanalets -ignífugs i biodegradables- un per cada mes de vergonyós captiveri".

També hi haurà accions de protesta i solidaritat a altres municipis del Baix Montseny com a Sant Antoni de Vilamajor que a les vuit del vespre Òmnium, Assemblea i CDR Vilamajor han convocat els veïns i veïnes a la plaça de l'església i tot seguit es farà una marxa lenta carretera amunt i a tres quarts de nou del vespre es farà una enlairada de fanalets sincronitzat amb el que es farà a lledoners i a molts altres punts de Catalunya.
 
Arxivat a