El palauenc Antolí Ferràs, a títol pòstum, Guardó Vitamènia 2018

El premi l'han recollit la seva filla Montserrat Ferràs i la seva germana Mercè Ferràs en un dels actes de l'Aplec del Remei

Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:35h
Montserrat Ferràs, filla d'Antolí Ferràs, agraeix la concessió del Guardó Vitamènia 2018 al seu pare, a títol pòstum
Montserrat Ferràs, filla d'Antolí Ferràs, agraeix la concessió del Guardó Vitamènia 2018 al seu pare, a títol pòstum | Jordi Purtí
Antolí Ferràs, a títol pòstum, ha rebut el Guardó Vitamènia 2018 que l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera concedeix cada any per l'Aplec del Remei a una persona o entitat que hagi destacat pel bé del municipi. La seva filla Montserrat Ferràs i la seva germana Mercè Ferràs, han estat les encarregades de recollir el premi que ha lliurat l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena.

Montserrat Ferràs es va dirigir al públic agraïnt al jurat la concessió del Guardó Vitamènia i va remarcar que el seu pare sempre estava disposat a treballar incondicionalment per Santa Maria de Palautordera i va assegurar que a Antolí Ferràs aquest premi li haria fet molta il·lusió "aquí tens el Guardó Vitamènia, pare", va dir Montserrat Ferràs.

Per la seva banda, Jordi Xena, va destacar la implicació d'Antolí Ferràs per Palau i va dir que ers una persona que sempre estava contenta i encomanava tothom qui l'envoltava.