dol

La senyera de l'Ajuntament de Vallgorguina a mig pal en senyal de dol pels aiguats de Mallorca

les banderes onejaran a mig pal aquest divendres –coincidint amb el 12 d'octubre- i dissabte en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya

per Redacció, 12 d'octubre de 2018 a les 10:51 |
Façana de l'Ajuntament de Vallgorguina amb la senyera a mig pal en senyal de dol pels aiguats de Mallorca | XBM
La Generalitat ha decretat dos dies de dol en senyal de dol per les víctimes mortals dels aiguats que aquesta setmana han afectat l'est de la illa de Mallorca. Per aquest motiu, segons publica el DOGC, les banderes onejaran a mig pal aquest divendres –coincidint amb el 12 d'octubre- i dissabte en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya en senyal de record i homenatge les víctimes. Tal com es pot veure en la imatge que acompanya aquesta informació, la senyera de l'Ajuntament de Vallgorguina ja oneja a mig pal.

D'acord amb el darrer balanç, en els aiguats han mort 12 persones després que aquest dijous els equips d'emergències hagin trobat els cossos d'un home i una dona en una zona pròxima a Artà. D'altra banda, un nen de cinc anys continua desaparegut.


Les altres deu víctimes, sis homes i quatre dones, van ser localitzades a Sant Llorenç des Cardassar, l'Artà i s'Illot . Entre elles hi ha un matrimoni britànic, una dona holandesa, dos dones i quatre homes de nacionalitat espanyola, i una altra persona sense identificar, possiblement estrangera.

 

Participació