Festa Major

Eloi Vila obre l'Aplec del Remei 2018 amb el pregó de Festa Major

Aquest cap de setmana llarg se celebra el gruix de les activitats festives

per Jordi Purtí, 12 d'octubre de 2018 a les 10:04 |
El periodista Eloi Vila i l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena | Jordi Purtí
El mediàtic periodista de TV3, Eloi Vila, ha estat l'encarregat d'obrir oficialment l'Aplec del Remei 2018 de Santa Maria de Palautordera amb el pregó de Festa Major que ha tingut lloc a l'Esplai de la Gent Gran d'aquest municipi del Baix Montseny i que ha presentat un ple absolut.

Vila, que és veí de Sant Esteve de Palautordera però molt vinculat a Santa Maria de Palautordera, ha fet un recorregut per les seves vivències al poble, les amistats, els paisatges, l'esperit o l'ambient "Palau ets tu, i tu, i tu...", ha dit. Ha reconegut també que els professionals de TV3 reben molt sovint propostes per anar a fer pregons "però un pregoner ha de ser una persona que se senti identificat amb el lloc i jo puc dir que aquest serà el meu últim pregó ja he  fet el de Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Camprodon -amb arrels familiars- i avui Santa Maria de Palautordera i me'n sento molt satisfet".


Eloi Vila és periodista, guionista i escriptor que ha publicat tres novel·les: L'any del Senyor (2009), Una paraula de més (2010) i Cartes des del front (2012). Ha col·laborat en programes televisius com El convidat i El Club de Televisió de Catalunya i Actualment el podem veure al programa d'entrevistes de TV3 Al cotxe!

Per la seva banda, l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha destacat l'empatia d'Eloi Vila i la facilitat de connectar amb la gent "quan li vàrem proposar de fer el pregó de seguida hi va estar disposat". També ha remarcat la bona relació entre els dos municipis veïns "la col·laboració de l'àmbit Palautordera és molt estreta i positiva".

La Festa Major tindrà fins dilluns de la setmana vinent el gruix dels actes programats, tot i que el cap de setmana passat ja va tenir el primer tast i fins el dia 21 d'octubre hi ha activitats, "és una Festa Major llarga amb més de seixanta activitats i la col·laboració d'una quarantena d'entitats", ha recordat Sergi Zamora, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 

Participació