ordenances fiscals

L'Ajuntament d'Hostalric congela les ordenances fiscals del 2019

S'han aprovat amb la unanimitat de tots els grups representats al consistori: PDECat, ERC i ICV-Verds

per Redacció, 11 d'octubre de 2018 a les 17:17 |
Sessió plenària a Hostalric | La Selva Comunica
Amb el vot unànime de tots els grups municipals representats a l'Ajuntament d'Hostalric el ple ha aprovat congelar les ordenances fiscals per a l'any 2019. L'any vinent, els preus públics seguiran la mateixa línia d'aquest exercici en que no van haver variacions significatives. S'ha aprofitat la revisió de les ordenances per renovar i actualitzar ordenances de circulació.

L'alcalde d'Hostalric, Josep Frias, ha valorat l'aprovació d'aquestes ordenances afirmant que "un any més fem un exercici de contenció de preus públics i taxes. Som conscients de la fiscalitat que suporten els veïns i veïnes de la vila i des de l'Ajuntament hi ha la voluntat política de contenir aquesta pressió fiscal. A més a més, portem uns anys corregint els coeficients de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per així compensar la rebaixa cadastral".


Igualment, s'ha modificat l'ordenança reguladora de soroll i les vibracions, l'ordenança municipal reguladora de begudes alcohòliques a la via i espais públics de la població i l'ordenança general de convivència ciutadana i via pública.

 

Participació