El 12 d'octubre es posa en marxa el bus per anar al Parc Natural del Montseny

Sortirà de l'estació de Renfe i tindrà nou expedicions diàries els caps de setmana

A partir del 12 d'octubre torna el ser4vei de bus per anar al Parc Natural del Montseny
A partir del 12 d'octubre torna el ser4vei de bus per anar al Parc Natural del Montseny | Diputació Barcelona
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:58h
Aquest divendres 12 d'octubre s'inaugura el servei de línia regular que permetrà accedir a Santa Fe del Montseny i Fontmartina amb inici des de l'estació de tren de Sant Celoni. Aquest nou servei, que operarà els caps de setmana i festius, tindrà diverses parades a Sant Celoni i estarà obert a aquells que arribin al municipi en tren o autobús, però també a tothom que

La freqüència serà de nou expedicions diàries d'anada i tornada als dos destins fins al 4 de novembre, que es reduiran a cinc diaris fins al mes de maig. El primer autobús sortirà de l'estació de Sant Celoni a les 8.10 h del matí i el darrer de tornada sortirà de Santa Fe i Fontmartina serà a les 17.25 h. A l'estiu, la darrera sortida des dels dos punts del Parc s'amplia fins a les 19 h.

El servei de bus al Parc Natural del Montseny està gestionat per l'empresa Sagalés, concessionària de la línia. Els bitllets senzills tenen un preu de 2,20 euros. El bitllet combinat tren-bus per tal que els visitants puguin arribar a Sant Celoni amb el tren de rodalies de Renfe i allà agafar el servei de bus fins al parc, té un preu per anada i tornada de 10,80 euros des de Barcelona, de 7 euros des de qualsevol estació del tram Granollers Centre – Maçanet-Massanes, i de 13,10 euros des de qualsevol estació del tram Girona – Sils.

 

Arxivat a