festa major

L'Aplec del Remei de Santa Maria de Palautordera tindrà un Punt Lila a l'espai Barrakes

L'ha redactat el col·lectiu Gita de Bruixa i té l'objectiu de prevenir situacions de violència de gènere o masclista en contextos de festa

per Redacció, 10 d'octubre de 2018 a les 17:07 |
Els joves de Santa Maria de Palautordera per una Festa Major lliure d'agressions masclistes | AJSMP
Amb l'objectiu de promoure la prevenció de situacions de violència de gènere o masclista en contextos de festa i atendre’n possibles casos, Santa Maria de Palautordera estrena aquesta Festa Major Aplec del Remei un Punt Lila. Estarà ubicat a l'espai de barraques i  actuarà com a espai d'informació, assessorament i, si cal, d'activació del protocol. L’espai el portaran dues professionals que atendran els dubtes i possibles casos amb total confidencialitat. El contacte telefònic en cas de necessitat és el 680 67 55 06.

El Punt Lila forma part del protocol creat pel col·lectiu Gita de Bruixa, un document on es tracta el tema de les violències en diferents àmbits i marca unes pautes a seguir, en temes de prevenció, sensibilització i acció. A més a part del Punt Lila s'ha promogut la formació de les persones que atenen les Barraques.

El Protocol d'actuació contra les agressions masclistes en espais lúdico festius del Baix Montseny es va presentar dissabte passat al Centre Cívic de Santa Maria de Palautordera en un acte organitzat pel col·lectiu Gita de Bruixa, Comissió de Barrakes i l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

 

Presentació a Santa Maria de Palautordera del protocol per prevenir agressions masclistes en espais de festa Foto: AJSMP

 

 

Participació