Els karateques del Baix Montseny es pengen vuit medalles en el Campionat de Catalunya 2018

Cinc d'or, una de plata i dues de bronze

Redacció
07 d'octubre del 2018
Actualitzat el 08 d'octubre a la 13:51h
Marc Camacho, medalla d'or al Campionat de Catalunya de Karate 2018
Marc Camacho, medalla d'or al Campionat de Catalunya de Karate 2018 | JC

Els germans palauencs Marc i Judit Camacho Torres s'han proclamat aquest dissabte 6 d'octubre campions de Catalunya de karate a Montmeló, participant en les categories de kumite masculí sub21 -84 kg i kumite femení junior -48 kg, respectivament.

Els dos germans porten una llarga trajectòria dins el món del karate. Marc Camacho ha estat en diverses ocasions campió de Catalunya,  d’Espanya, de la Lliga Nacional, de diferents internacionals i subcampió del món l’any 2015 a Indonèsia. Judit Camacho, per la seva banda, ha estat campiona de Catalunya en diverses ocasions, campiona de diferents internacionals i subcampiona d’Espanya i de la Lliga Nacional els darrers dos anys.

Els dos competidors continuen entrenant al Club Esportiu Mediterrani amb el seu Sensei Josep Puertas. En aquests moments faran les diferents fases de selecció al CAR de Sant Cugat per a participar al campionat d’Espanya que es celebrarà a Ponferrada a finals de novembre.
 

Judit Camacho, medalla d'or al Campionat de Catalunya de Karate 2018

Medalles pels karateques del Karate Club Just

Molt bona participació també dels karateques del club de Sant Celoni Karate Club Just en aquest campionat amb diversos karateques pujant al podi per penjar-se una medalla de diferents metalls. Aquests resultats també els permet participar als entrenaments de la FCK a les instal·lacions del CAR.

Així, en la modalitat de kata júnior femení, Alba Company va ser tercera i també es va penjar la medalla de bronze en la modalitat de kumite en la categoria júnior femení de -59 Kg.

Altres resultats van ser la medalla d'or de Joan Just en júnior masculí de -68 kg, or per Marc Salicru en Sub21 de -67 kg, or per Eva Cano en sub21 femení de -61 kg i plata també en sub 21 masculí  -75 kg per Abel Correa.
 

Joan Just, medalla d'or en el Campionat de Catalunya de Karate 2018 Foto: KCJ

 

Representants del KCJ en el Campionat de Catalunya de Karate 2018 Foto: KCJ