L'Associació de Veïns i Vilatans de Breda organitza la 20a Marxa Solidària

La cursa es trasllada del 12 d'octubre al 14 d'octubre, per falta d'identificació amb el Dia de la Hispanidad

La marxa solidària de l'Associació de Veïns i Vilatans de Breda serà el 14 d'octubre
La marxa solidària de l'Associació de Veïns i Vilatans de Breda serà el 14 d'octubre | Jordi Purtí
Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:59h
L'Associació Veïns i Vilatans de Breda ja és a punt per donar el tret de sortida a la 20a Marxa Solidària. La cursa, ubicada en el marc del Baix Montseny, té un recorregut de 12,8 km i està pensada per a tots els públics, corredors més experimentats, famílies i persones de totes les edats. No té molta dificultat i recorre les pistes forestals dels municipis de Breda i Sant Feliu de Buixalleu. També vol promoure que els corredors portin la seva mascota, ja que l'organització posarà aigua i els donarà una llaminadura en acabar.
 
Com a novetat d'aquesta edició és el canvi de data ja que l'organització no contempla com a dia festiu el 12 d'octubre ja que consideren que molts catalans no es senten identificats amb el Dia de la Hispanidad i, per això, l'han traslladat al diumenge 14 d'octubre.
 
És un esdeveniment amb finalitats solidàries per al projecte: Programa "Aquí També" d'Ajuda en Acció. Beques menjador, ajudes per a material escolar o tallers de formació per als pares de nens en risc d'exclusió social. A l'arribada hi haurà esmorzar i obsequi per a tots els participants, i lliurament de premis als primers classificats. L'organització tracta amb entitats de proximitat i d'economia social.