L'octubre és mes de teatre a Arbúcies, arriba el Teatrefest

Orgasmes és el primer espectacle del cicle de teatre

Roger Pera i Sam Sànchez, protagonitzen Orgasmes
Roger Pera i Sam Sànchez, protagonitzen Orgasmes | AJA
Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:51h
Els diumenges del mes d'octubre a Arbúcies estaran dedicats al teatre. Com en les últimes edicions, el Teatrefest estarà format per quatre espectacles que es repartiran entre els diumenges 7, 14, 21 i 28 d'octubre.
 
El primer espectacle, que tindrà lloc aquest diumenge 7 d'octubre, serà Orgasmes, Míriam Tortosa i Roger Pera. Fugint de molts tòpics en els aspectes menys evidents de la nostra conducta, Orgasmes suposa una intel·ligent comèdia amb un sòlid rerefons psicològic que va més enllà del que pot suggerir el seu títol.
 
El diumenge 14 a les 12 del migdia serà el torn de l'espectacle familiar, en aquest cas de l'obra La república dels contes. Un espectacle de cinc contes diferents -un per cada territori- i una història final que les engloba totes. Són contalles inspirades en contes i llegendes d'arreu del món; tanmateix, el conte El Peix Aleix va ser creat per en Jordi Font expressament per a l'espectacle. El públic podrà participar activament per viure i superar les aventures dels protagonistes.
 
El següent diumenge, serà el torn de l'obra Mal Martínez, humor i òsties. Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assaigs, prèvies, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències… el polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida. Aquest cop puja a l’escenari de la seva vida. Sense quarta paret ni mètodes ni maquillatge ni ximpleries. A hòsties. Acompanyat, únicament, de la seva inseparable guitarra.
 
Finalment, el diumenge 28 d’octubre, l’arbucienc Raúl Martínez protagonitzarà el seu espectacle Brossa. Un home que es veu obligat a viure al carrer. La seva nova casa és un contenidor i sobreviu aprofitant la brossa que generen els altres, buscant-li una segona (i en alguns casos tercera o quarta) utilitat. Tot això per intentar portar el millor possible i amb humor la situació en què s’ha vist abocat.
 
Tots els espectacles es faran al teatre de l'IES Montsoriu a les 6 de la tarda, excepte el familiar que serà a les 12. Les entrades es podran comprar anticipadament a La Gabella a un preu de 8 euros i de 10 euros a taquilla, menys de l'espectacle familiar, que es podran comprar el mateix dia una hora abans a un preu de 3 euros els adults i 1 euro els infants.
 
Arxivat a