El Mossos d'Esquadra frusten una «okupació» a nou pisos de Sant Celoni

L'acció s'havia fet aquesta matinada i s'ha pogut fer un desallotjament exprés perquè s'ha denunciat abans de les 48 hores

Bloc de pisos okupat i desallotjat aquest dimecres a Sant Celoni
Bloc de pisos okupat i desallotjat aquest dimecres a Sant Celoni | NBM
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 19:12h
Els Mossos d'Esquadra de Sant Celoni han frustrat aquest dimecres una "ocupació en un edifici situat a la plaça Camps de Sant Nicolau, durant la matinada havent tingut prèviament una denúncia de la propietat de l'immoble. Pel que ha pogut saber NacióBaixMontseny l'okupació, a tocar de la comissaria dels Mossos d'esquadra de Sant Celoni, havia estat a nou pisos i s'ha portat a terme un desotllajament exprés ja que s'ha pogut constatar que l'ocupació era inferior a les 48 hores i també s'ha comptat amb la declaració com a testimonis d'uns treballadors.

El fet de poder demostrar que els okupes porten menys de 48 hores en l'habitatge en l'acció d'avui ha estat bàsic per poder-lo recuperar ràpidament ja que la policia, en aquest cas, no necessitava ordre judicial per a desallotjar-los. La propietària de l'immoble, tampoc no havia d'anar acompanyada de cap advocat ni havia d'aportar documentació en el moment de fer la denúncia ja que la titularitat de la propietat s'ha identificat a posteriori.
Arxivat a