Fins l'1 d'octubre es poden presentar els treballs per al premi de Recerca i Investigació local del Baix Montseny

Es tracta del 1r Premi Òmnium Cultural Vallès Oriental que es promou amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni i està dotat en 3.000 euros

El Baix Montseny protagonista de la XXIXa Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental
El Baix Montseny protagonista de la XXIXa Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental | Òmnium Cultural
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:55h
Òmnium Cultural del Vallès Oriental ha publicat les bases de la XXIX Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental que enguany se celebrarà a Sant Celoni el 23 de novembre. En la categoria de Recerca i Invenstigació local, hi ha el 1r Premi Òmnium Cultural Vallès Oriental de recerca del Baix Montseny que es promou amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni.

L'objectiu del premi és fomentar i promoure la investigació al Baix Montseny en el camp de les ciències socials i naturals amb un guardó al millor projecte inèdit per a un treball de recerca en aquests àmbits.

La dotació serà de 3.000 euros, repartits en dos pagaments: el primer pagament serà de 1.000 euros, en el moment de la concessió del premi, i el segon pagament de 2.000 euros, un cop el jurat dictamini positivament la qualitat del treball finalment presentat.

El treballs es podran presentar fins el 1 d'octubre de 2018 i els premis es lliuraran el 23 de novembre en una festa que se celebrarà al Teatre Ateneu de Sant Celoni.