La Fira de Sant Miquel d'Hostalric celebra la seva 28a edició unint tradició, cultura, turisme i artesania

En el marc de la Fira s'inaugurarà la plaça 1 d'Octubre, situada al voltant de la torre dels Frares, al centre històric de la vila

Fira Sant Miquel d'Hostalric
Fira Sant Miquel d'Hostalric | La Selva Comunica
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:48h
La Fira de Sant Miquel es celebrarà els dies 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre. És la primera fira que es fa a la vila després de l'estiu i és un gran aparador en el que Hostalric mostra els seus atractius, el seu comerç i els seus punts d'interès estretament vinculats amb el seu patrimoni arquitectònic, cultural i històric.

Tres dies de Fira de Sant Miquel que proposen activitats per a tota la família com tallers, jocs de cucanya, l'hora del conte, música o atraccions. Durant aquests dies també es faran visites guiades al castell d'Hostalric, una trobada de puntaires de Catalunya i la tradicional i esperada cercavila de les Majorettes d'Hostalric, una formació integrada només per homes, que només surt en cercavila per la Fira de Sant Miquel.
 
Enguany, s'ha volgut esponjar la Fira repartint activitats entre la plaça de la Vila, la plaça dels Bous i la plaça de can Llensa. Aquesta és la primera Fira de Sant Miquel que es fa amb la plaça dels Bous remodelada i amb l'oferta d'un centenar de places d'aparcament, darrera de la Domus Sent Soví, un aparcament que està en funcionament des de fa unes mesos, al nucli històric.
 
La plaça 1 d'Octubre, un espai de nova creació a l'entorn de la torre dels Frares, un dels llocs emblemàtics de la vila, s'inaugurarà el dia 1 d'octubre amb la presència de les autoritats locals, Crida Hostalric i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, entre d'altres. La creació d'aquesta plaça i el seu nom, que homenatja el referèndum de l'1 d'octubre de 2017, ha estat consensuada per tots els grups polítics amb representació municipal