electricitat

Els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor volen solucions a les avaries elèctriques de Les Pungoles

Fecsa-Endesa ha localitzat l'origen del problema hi haurà de substituir 340 metres de clablejat soterrat

per Redacció , 19 de setembre de 2018 a les 17:50 |
Reunió dels Ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor amb Fecsa -Endesa | AJSAV
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Representants dels Ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i de Sant Pere de Vilamajor s'han reunit aquesta setmana passada amb responsables de la companyia Fecsa-Endesa amb la intenció de trobar solucions i posar fi a les continuades avaries elèctriques que afectes els veïns i veïnes de la urbanització Les Pungoles.

En aquest sentit, l'empresa els ha manifestat que, després de realitzar un estudi de la zona i portar un laboratori mòbil, ha detectat el motiu principal d'aquestes avaries, que és el deteriorament de part del cablejat soterrat que uneix dos transformadors. Una vegada localitzada la problemàtica, la companyia elèctrica ja està treballant per poder solucionat el problema al més ràpidament possible. L'actuació, que comportarà uns quinze dies de feina un cop puguin començar les obres, consistirà a obrir una rasa a les voreres per canviar uns 340 metres d'aquest cablejat. L'afectació principal serà als carrers del terme de Sant Pere de Vilamajor.

Paral·lelament, els dos ajuntaments requeriran a l'empresa d'aigües que posi un generador d'emergència a la seva instal·lació, d'aquesta manera encara que el subministrament elèctric falli el d'aigua no es veurà afectat.

 

Participació