Concert de Zoo i un sopar per la República per commemorar l'1 d'octubre a Arbúcies

Els actes tindran lloc els dissabte 29 de setembre i 6 d'octubre

Els Bombers Voluntaris d'Arbúcies fent un cordó de seguretat a l'entrada d'un col·legi electoral l'1-O
Els Bombers Voluntaris d'Arbúcies fent un cordó de seguretat a l'entrada d'un col·legi electoral l'1-O | cedida
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat el 19 de setembre a les 17:35h
La Xarxa d'Entitats d'Arbúcies (XEDA) amb la col·laboració de l'Ajuntament està organitzant un seguit d'actes per commemorar el primer aniversari del Referèndum de l'1 d'octubre i que tindran lloc els dissabtes 29 de setembre i 6 d'octubre.

El primer dels actes serà el dissabte 29 de setembre a les 4 de la tarda amb el rodatge d'un lipdub per la República pels carrers Castell i Vern fins a la plaça de la Vila. En el cas d'Arbúcies, la cançó escollida per fer el lipdub ha estat Ens en sortirem, del grup musical Obeses. Per participar-hi, només cal apuntar-se a La Gabella o bé, a través del formulari que del web de l'Ajuntament.

El mateix dissabte 29, la XEDA amb la col·laboració de l'Associació de Dones estan organitzant un sopar per la República. Hi haurà festa, música, gresca i moltes emocions i sorpreses. Serà a les 9 del vespre al pati de l'Escola Dr. Carulla. El menú del sopar serà amanida, fideuada, postres, beguda i cafè i valdrà 10 euros els adults i 6 els infants. Els diners aniran destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils, entitat que agrupa familiars de presos i exiliats polítics. Les inscripcions es fan a La Gabella.

Per altra banda, s'estan preparant altres activitats al voltant de la commemoració de l'1 d'octubre, que s'anunciaran properament. Però ja es pot avançar que el dissabte 6 d'octubre tindrà lloc la primera edició del Republic Fest, en el qual hi col·laborarà l'Associació Festes Joves i hi actuaran els grups ZOO, Banda Neon i el Dj Pumocat a l'espai de Can Cassó. I altres sorpreses que es desvelarant en els propers dies.
 
Arxivat a