Dos morts en un accident de trànsit a l'AP-7, a Vallgorguina

Es tracta del conductor i el passatger davanter d'un vehiche que ha col·lisionat amb un camió

Els bombers han fet tasques d'excarceració i ambulàncies del SEM han traslladat els ferits a centres hospitalaris
Els bombers han fet tasques d'excarceració i ambulàncies del SEM han traslladat els ferits a centres hospitalaris | Jonathan Oca
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:26h
El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta tarda s'ha registrat un sinistre viari mortal a l'AP-7 al punt quilomètric 114 al terme municipal de Vallgorguina (Vallès Oriental). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 19:54 h.
 
Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït una col·lisió entre un  turisme i un camió. Com a conseqüència de l'accident, han mort el conductor i el passatger davanter del turisme. A més, un passatger posterior del turisme ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Un quart ocupant del vehicle, també passatger posterior, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Granollers.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han efectuat tasques d'excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Quant a l'afectació viària, l'autopista s'ha tallat en sentit Girona. Posteriorment, s'ha pogut obrir un carril i s'han registrat diversos quilòmetres de retencions.
Arxivat a