Santa Maria de Palautordera acollirà un grup de Macedònia en les Jornades Internacionals Folklòriques

L'actuació serà aquest dissabte a les vuit del vespre i s'emmarca dintre del 22è Cicle de Música Catalana

El grup Folk Dance Ensemble Karshiaka actuarà a Santa Maria de Palautordera aquest dissabte
El grup Folk Dance Ensemble Karshiaka actuarà a Santa Maria de Palautordera aquest dissabte | AJSMP
Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:01h

Amb motiu de la programació del 22è Cicle de Música Catalana a Santa Maria de Palautordera s'ha previst una nova actuació de les Jornades Internacionals Folkòriques, en la seva 46a edició, que organitza ADIFOLK (Associació per a la Difusió del Folklore). L'actuació es farà a l'Envelat aquest dissabte 15 de setembre i l'entrada és gratuïta

Palau acull per 7è any consecutiu un actuació de les JIF (les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya). Enguany, finalment, serà el grup Folk Dance Ensemble "KARSHIAKA" de la República de Macedònia qui a través de les seves danses, cants i músiques mostraran la seva cultura, la seva manera genuïna de fer i de ser. Les JIF-Catalunya són una fusió de les cultures i apropament dels pobles.

El 22è Cicle de música es clourà diumenge amb un acte de cant coral amb la participació de les corals  Veus Mixtes del Montseny, Coral Montsing i Cor de Cambra Palautordera. L'actuació també serà a l'Envelat amb entrada gratuïta a partir de dos quarts de vuit del vespre.