Apareixen peixos morts a la Tordera al seu pas per Hostalric i Sant Feliu de Buixalleu

S'assegura que aquest fet no està relacionat amb el vessament de fa unes setmanes, també al riu Tordera

Alguns dels peixos morts detectats al riu La Tordera
Alguns dels peixos morts detectats al riu La Tordera | AJH
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:04h
La Policia Local d'Hostalric ha informat que aquesta setmana passada es van detectar diveesos peixos morts surant sobre l'aigua del riu la Tordera al seu pas per Hostalric i Sant Feliu de Buixalleu, dos municipis baixmontsenyens de la comarca de la Selva. D'acord amb la informació facilitada es diu que van conèixer aquest fet a través d'una piulada a les xarxes socials i que van poder corroborar presencialment juntament amb personal de l'ADF d'Hostalric.

Per aquest motiu, mentre se segueix investigant que pot haver provocat la mort dels peixos, també s'ha activat els Agents Rurals i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Els peixos morts són de mida petita entre 3 i 4 centímetres. En aquest sentit, l'ACA ha dit que el tram inspeccionat és de difícil accés amb molta vegetació i s'ha constatat que a la depuradora d'Hostalric i a la sortida del polígon fase 1 de Sant Feliu de Buixalleu no hi ha hagut cap incidència que faci pensar que aquests punts puguin ser l'origen del problema detectat.

També s'ha remarcat que no
s'ha observat cap abocament i que es descarta que el vessament que es va detectar fa unes setmanes a La Tordera, no té cap mena de relació amb els fets.