Sant Antoni de Vilamajor tindrà el primer Itinerari de Benestar i Silenci de Catalunya

El diumenge 16 de setembre, el municipi presenta el primer camí senyalitzat per recórrer en silenci i de manera autònoma de tot Catalunya

A partir de diumenge ja es podrà fer l'itinerari de Benestar i Silenci de sant antoni de Vilamajor
A partir de diumenge ja es podrà fer l'itinerari de Benestar i Silenci de sant antoni de Vilamajor | AJSAV
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:53h

El pròxim diumenge 16 de setembre, en el marc de la 3a edició de la Fira Visana, es presentarà el primer Itinerari de Benestar i Silenci autoguiat de tot Catalunya. La iniciativa consisteix a passejar per camins senyalitzats enmig de la natura en els quals hi ha diferents rètols amb propostes enfocades a impulsar senzilles pràctiques saludables i de mimetisme amb l'entorn, com meditació, atenció plena, ioga, respiració conscient, introspecció o reflexió.

Amb la finalitat d'arribar a un estat de relaxació i comunió amb un mateix i amb la natura, l'itinerari està senyalitzat amb indicadors per tal que es pugui fer de manera autònoma. La distància de la ruta, que comença i acaba al mateix punt, és de 1.150 metres. Es considera un itinerari de baixa intensitat i es calcula que la durada aproximada del recorregut realitzant totes les propostes és d'una hora i mitja.