VÍDEO i FOTOS Primeres imatges aèries d'una Diagonal desbordada

Des de la Plaça de les Glòries fins al Palau Reial, Barcelona s'omple de manifestants on hi destaca el color corall de les samarretes d'enguany

Redacció
11 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:01h
Milers de persones omplen la Diagonal de Barcelona des de la Plaça de les Glòries fins al Palau Reial. La reivindicació de la República, la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats centren els càntics d'una manifestació que ja omple els carrers de Barcelona.Des de primera hora, els carrers de Barcelona s'han anat omplint del color corall, l'escollit per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per a la vestimenta oficial de la Diada.
 
Vídeo en directe de la Diada



Set Diades en les quals l'independentisme ha exhibit múscul al carrer per reclamar avenços ferms en el procés. Enguany no era un Onze de Setembre qualsevol -és el primer després del referèndum de l'1-O, la declaració de la independència no desplegada del 27-O i l'existència de presos polítics- i fins a l'últim moment ha existit el dubte sobre si l'assistència seria equiparable a les manifestacions anteriors, però la ciutadania ha tornat a respondre.