Sant Celoni enceta aquest vespre deu dies de Festa Major

El pregó, la donació de sang i el Correxarrups activitats destacades en aquest començament festiu

Redacció
31 d'agost del 2018
La rucada una de les proves que genera més expectació a la Festa Major de Sant Celoni
La rucada una de les proves que genera més expectació a la Festa Major de Sant Celoni | Jordi Purtí
Ho farà amb un vestit nou però el cert és que aquesta Festa Major 2018 de Sant Celoni tornarà a tenir a la Srta. Muntanyetes com el personatge que dinamitzarà la festa i farà de mestre de cerimònies. El seu retorn a les terres baixmontsenyenques és quatre anys més tard després de la seva "escapada a Broadway".

Una festa que, com es va impulsar l’any passat, començarà el 31 d’aqgost i s'allargarà fins el 10 de setembre. Per aquest vespre hi ha els plats forts del pregó que aquest any anirà a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Erol, que ha complert els 20 anys de vida educant en el lleure a molts nois i noies de Sant Celoni. També l'inici de la prova de donació de sang i el correxarrups.

Amb tot, el Corremonts, la competició festiva entre les colles de Montsenys i Montnegres, com el repte fotogràfic: a més de fotografies dels Senys i els Negres repartits pel món, es busquen fotografies de festes major passades amb qualsevol dels personatges de la FM, el Senyor Monts, la Senyoreta Muntanyetes, el Baró de Pam i Mig, i en Pocafarra.

I qui s'atreveixi, també podrà  portar fotografies disfressats o caracteritzats d'algun dels personatges i penjar-les a facebook o instagram amb l'etiqueta #fotorevivalpersonatgeFM. Tindrà 0.5 punts la fotografia que tingui més "M'agrada" sumant els facebook + instagram.

També és una festa amb un cartell musical ampli i amb la presència de grups contrastats com Catarres i Buhos. Però també es podrà seguir DJ Marvin, l’Or-questra Motherfucker, Roba Estesa i DJ Mamayé.


Una Festa Major amb tots els ingredients festius i que no hi ha faltat la polèmica artificial protagonitzada des de Ciutadans. El partit taronja critica que JovesxCat i JuntsxCat reparteixin estelades avui aquest vespre.



 
Arxivat a