El jazz arriba al 22è Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera

El cap de setmana passat hi va haver concert de guitarra, cantada d'havaneres i concert líric

Concert líric a Santa Maria de Palautordera amb Adriadna Moraleda i Pau Camero
Concert líric a Santa Maria de Palautordera amb Adriadna Moraleda i Pau Camero | AJSMP
Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:24h
Aquest dissabte 1 de setembre a Santa Maria de Palautordera hi haurà una nova actuació emmarcada dintre de la programació del 22è Cicle de Música Catalana. Serà el torn del jazz a càrrec de Jazz Busters trio. El so del saxo, el piano i el contrabaix per viure un vespre de música en directe a la Quadra, sala cultural.

En aquesta mateixa programació musical el concert líric ofert per la soprano Adriadna Moraleda i el baríton Pau Camero amb Joan Manau al piano diumenge passat a la Quadra, sala cultural van agradar al públic assistent que va emplenar la sala fins al capdamunt. Tant Adriadna Moraleda com Pau Camero són considerades dues joves promeses d'aquest gènere.

Aquest concert va completar un cap de setmana dens musicaloment parlant ja que el divendres hi havia hagut un concert de guitarra a càrrec  de Joan Carles Martínez que va presentar l'espectacle Guitarra i tradició, a l'ermita del Remei i dissabte cantada d'havaneres, amb Neus Mar i Port Bo, a l'Envelat.


El 22è Cicle de Música Catalana de santa maria de Palautordera, organitzat per l'Associació Cultural Pro Música catalana de Palautordera, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Adifolk amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya va començar el 17 d'agost i s'allargarà fins el 16 de setembre.

 

Cantada d'havaneres a l'Envelat de Santa Maria de Palautordera Foto: AJSMP