L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor impulsa un concurs d'idees per remodelar la Plaça de la Vila

Els projectes es poden presentar fins el 10 d'octubre d'aquest any 2018 i la despesa per aquesta reordenació és de 65.000 euros

Vista aèria de la Plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor
Vista aèria de la Plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor | AJSAV
Redacció
29 d'agost del 2018

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor impulsa un nou concurs públic per a presentar idees sobre la futura remodelació de la Plaça de la Vila del municipi. Hi poden participar arquitectes o arquitectes tècnics i/o aparelladors, estiguin o no col·legiats. La previsió pressupostària de despesa per executar aquesta reordenació és de 65.000 euros (IVA exclòs) i el termini de presentació de propostes finalitzarà el proper dimecres 10 d'octubre de 2018.

La valoració de les idees presentades girarà al voltant de l'adequació del projecte a les necessitats presents i futures, la coherència entre la seva qualitat i la funcionalitat de la idea, la innovació arquitectònica, la integració urbanística en l'entorn i l'optimització de costos. El treball guanyador serà premiat amb 3.000 euros.

Cada participant podrà presentar un únic projecte al concurs. Junt amb la instància degudament complimentada, s'hauran d'adjuntar dos sobres tancats: un sobre A amb documentació administrativa i un sobre B amb la proposta arquitectònica desenvolupada. Tot el material es podrà entregar presencialment al Registre General de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor en horari d'atenció al públic o mitjançant correu administratiu certificat. Si s'opta per la segona opció, s'haurà de comunicar el mateix dia de la tramesa mitjançant un correu electrònic a [email protected] adjuntant la còpia del justificant de Correus.

Les bases reguladores i els annexos