Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor tindran transport a la demanda

A partir del pròxim dilluns 3 de setembre, entraran en funcionament algunes modificacions en el recorregut i els horaris de pas del servei d'autobús

Canvis en freqüències i recorregut del servei de bus a Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor
Canvis en freqüències i recorregut del servei de bus a Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor | AJSAV
Redacció
24 d'agost del 2018

Els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor han decidit de manera coordinada fer alguns canvis en el recorregut i la freqüència de pas del servei d'autobusos que uneix els nuclis amb l'estació de tren de Llinars del Vallès. Les modificacions en el recorregut i els horaris entraran en funcionament a partir del pròxim dilluns 3 de setembre.

L'empresa Sagalés, que gestiona el servei, ha fet un estudi sobre les persones usuàries d'aquest transport i ha determinat que el volum de les que utilitzen l'autobús a les urbanitzacions i barris és molt baix. En canvi, el fet d'arribar-hi obliga a fer un recorregut llarg i permet poca periodicitat.

Davant d'aquest fet, s'ampliarà la freqüència de pas a les parades de Sant Antoni i de Sant Pere i se substituirà el servei d'autobús a les urbanitzacions i barris per un servei de transport a demanda que aproparà els veïns a la parada de bus més propera.

Això suposarà un important benefici pels usuaris, que podran sol·licitar aquest transport a qualsevol hora del dia. Aquest nou servei es gestionarà a través de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i funcionarà com a prova pilot fins al mes de desembre, quan es valorarà la seva continuïtat.