La informació veraç, responsable, independent i de país, a NacióDigital

Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català

Mostres de condol a la Rambla, una setmana després de l'atemptat
Mostres de condol a la Rambla, una setmana després de l'atemptat | Adrià Costa
Redacció
17 d'agost del 2018
La informació veraç, responsable, independent i arrelada al territori és la nostra raó de ser. Som el diari digital líder en llengua catalana, amb 19 edicions territorials i quasi tres milions d'usuaris únics mensuals (dades d'OJD).

El nostre compromís amb la informació de qualitat, contrastada i fiable és capdal, sobretot en moments d'alta intensitat emocional i forta tensió social com els que vivim. Ara més que mai, davant de situacions d'especial complexitat informativa, posem per davant el rigor i la vocació de servei.

Ajuda'ns a mantenir un model de periodisme coherent, lliure, gratuït i de país. Per només 5,90€ al mes col·laboraràs amb l'elaboració del diari i, a més, accediràs als avantatges per a subscriptors: sortejos i activitats exclusius i descomptes en serveis i oferta cultural. 

COMUNITAT DE SUBSCRIPTORS DE NACIÓDIGITAL
UNEIX-TE ARA! 
 

Targeta de subscriptor digital Foto: Adrià Costa


A més, des de la teva àrea personal de la web podràs modificar les teves dades, consultar l'estat de la teva subscripció, i veure a quins sortejos i activitats estàs inscrit. També hi trobaràs la teva targeta digital de subscriptor, activa només quan s'està donat d'alta per facilitar-ne l'activació i la renovació mensual.