Comença la 22a edició del Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera

Se celebrarà des d’aquest divendres fins el proper 16 de setembre amb una gran varietat de concerts i estils musicals

El quintet de vent Mon Art enceta el 22è Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera
El quintet de vent Mon Art enceta el 22è Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera | AJSMP
Redacció
17 d'agost del 2018
Un concert de cambra a càrrec del quintet de vent Mont Art inaugurarà oficialment aquest divendres 17 d’agost, a les vuit del vespre a l’església parroquial Santa Maria, el 22è Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera que s’allargarà fins el proper 16 de setembre.

En el decurs de l’edició d’enguany els afeccionats a la música podran gaudir d’una gran varietat d’estils ja que s’han programat actuacions ben diverses com l'audició nocturna de sardanes a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell i la tradicional ballada de tarda a càrrec de la cobla La Nova Vallès el primer cap de setmana del Cicle.

El darrer cap de setmana del mes d'agost serà el moment per les havaneres amb el els grups Neu Mar Quartet i Port Bo, un concert líric en format duet i un concert instrumental de guitarra.

S’encetarà el mes de setembre amb el  trio de jazz "Jazz Busters" , un concert de mestres de l'Escola Municipal de Música de Palau, l'actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí per acabar amb les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya i el Concert Coral Local amb la participació dels grups corals de Palau.