Fotomontseny, nou concurs internacional de fotografia de natura

Està vinculat a les Reserves de la Biosfera

Fotomontseny, un premi internacional de fotografia de natura
Fotomontseny, un premi internacional de fotografia de natura | Lluís Juanola
Redacció
14 d'agost del 2018
Qui sigui afeccionat a la fotografia de natura ja pot presentar presentar fotos captades a qualsevol de les Reserves de la Biosfera declarades per la UNESCO o als espais naturals protegits a Catalunya i participar en un concurs. Aquest és el primer esdeveniment del certamen fotogràfic Fotomontseny2018, organitzat per l'Ajuntament d'Arbúcies, el Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies i s'inclou dins els actes programats en la celebració del 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny. El termini d'inscripció està obert fins al 7 d’octubre de 2018.
 
Els participants poden presentar un màxim de 15 fotografies a alguna de les tres categories del concurs (veure les bases): Reserves de la Biosfera – Paisatges;  Reserves de la Biosfera – Flora i Fauna; Espais naturals protegits de Catalunya – Paisatges i Flora i Fauna.
 
El jurat del Fotomontseny està format per tres persones de reconegut prestigi a nivell internacional: Javier Camacho, Paco Membrives i Pere Soler. El concurs està dotat amb 2.600 euros de premis en metàl·lic, destacant els 1.200 euros per a la foto guanyadora del concurs.  La presentació de les fotografies finalistes (10 per categoria) i de les fotos guanyadores tindrà lloc el dia 1 de desembre a Arbúcies, dins el certamen fotogràfic Fotomontseny2018.
 
El Fotomontseny va nèixer l'any 2010 com un certamen fotogràfic, organitzat pel Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies, on poder gaudir de la feina de grans fotògrafs, exposicions, conferències i tallers en el marc de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Al llarg d'aquests anys, el Fotomontseny s'ha convertit en un referent per als aficionats a la fotografia de natura, en tots els seus registres, i del públic en general, que valoren l'oportunitat de poder compartir aquests treballs i coneixements a través de les activitats i exposicions que omplen les sales del Museu Etnològic del Montseny.
 
Arxivat a