Les bruixes i bruixots un any més s'apoderen de Gualba

Aquest dissabte 4 d'agost se celebrarà una nova edició de la Fira de Bruixes

Un espectacle de bruixes i bruixots pels carrers de Gualba
Un espectacle de bruixes i bruixots pels carrers de Gualba | AJG
Redacció
04 d'agost del 2018

La Fira de Bruixes de Gualba 2018 és el punt de trobada per les bruixes i bruixots d'arreu de Catalunya. Any rere any, a començament del mes d'agost, l'Associació de Bruixes i Bruixots de Catalunya (ABBC), s'apodera de Gualba. Aquest any la trobada serà el dissabte 4 d'agost a les cinc de la tarda.

Entre les activitats programades hi ha una fira amb parades esotèriques, productes artesans, activitats per a tota la família de bruixes i bruixots, encanteris, i les últimes troballes en pocions màgiques. També els conta-contes que es duen a terme durant tota la tarda i agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats i participatius, tallers, i la gran "Rua de Bruixes i Bruixots".

I a les 23h de la nit, l'espectacle "la Nit de Bruixes". Un espectacle teatral i musical que representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Gràcies a l’acord amb la Plataforma volem signar i escoltar, els espectacles, conta-contes, activitats de carrer i el musical "Nit de Bruixes" s'oferiran en llengua de signes catalana.

És la primera fira de tot Catalunya que opta per reconstruir les seves activitats perquè les persones sordes puguin gaudir d'una bona estona amb la seva família. A Gualba s'espera aquest dissabte més de 5.000 visitants.

La Fira de Bruixes de Gualba 2018 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està organitzada per l'Ajuntament de Gualba. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. L'entrada és totalment gratuïta i es realitza per tots els carrers principals.