Riells i Viabrea a punt de Festa Major

Uun dels plats forts de la Festa Major de Riells serà l'actuació que l'humorista català, Peyu

Peyu, un dels plats forts de la Festa Major de Riells i Viabrea
Peyu, un dels plats forts de la Festa Major de Riells i Viabrea | Ramon Estany
Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:20h
Durant els dies 3, 4, 5 i 6 d'agost a Riells i Viabrea se celebra la Festa Major. El consistori selvatà, i més concretament des de l'àrea de cultura, ha preparat un programa d'activitats amb ofertes d'oci al gust de tothom. L'equip dels ADF seran els encarregats de pronunciar el pregó de la Festa Major de Riells 2018 que tindrà lloc el divendres 3 d'agost després del sopar popular que hi ha previst. L'Agrupació de Defensa Forestal treballa de forma incansable per mantenir la vegetació de la població en bon estat i sempre vetlla per prevenir i informar de la importància de mantenir les zones verdes en bones condicions. A més, són un dels factors clau en la prevenció d'incendis forestals. I és per aquest motiu que se'ls ha volgut homenatjar amb la petició de fer el pregó inaugural que encetarà quatre dies de festa consecutius.

Durant aquests dies es podrà gaudir de sopars populars, música en directe a càrrec de l'orquestra Selvatana, la Loca Histèria, Swing Latino, “X pebrots” tribut a la Trinca o rumba catalana amb Sandunguera. A més, també es podrà participar a un munt d'activitats que permetran gaudir de l'estiu. Algunes d'aquestes activitats són el gran tobogan d'aigua, la festa de l'escuma, el concert–vermut, la gimcana per a joves concursos de pòquer, dòmino, petanca o un espectacle amb animacions Disney, entre d'altres. Però un dels plats forts de la Festa Major de Riells serà l'actuació que l'humorista català, Peyu, oferirà el dilluns 6 d'agost al pavelló municipal.

La Festa Major de Riells i Viabrea ha tingut com a teloner la celebració de la primera edició del "Jo + Esport" on durant tres dies, tots els vilatans han pogut gaudir de diverses activitats
Arxivat a