El PSC de Sant Celoni vol que es dediqui un carrer a Jaume Martori

Veí del municipi, regidors a l'Ajuntament i amb un llarg recorregut històric com a líder del PSUC local i membre de CCOO, a més de ser l'impulsor del trasllat i tancament de la fàbrica Derivados Forestales, SA

El Grup Municipal del PSC de Sant Celoni en una sessió plenària
El Grup Municipal del PSC de Sant Celoni en una sessió plenària | Jordi Purtí
Redacció
08 d'agost del 2018
El PSC de Sant Celoni ha expressat la seva voluntat que en la revisió del nomenclàtor dels carrers del municipi es pugui incloure el nom de Jaume Martori i Planes, veí del municipi i amb un llarg recorregut històric com a líder del PSUC local i membre de CCOO, a més de ser l'impulsor del trasllat i tancament de la fàbrica Derivados Forestales, SA, coneguda com La Forestal. Precisament, el grup municipal del PSC demana que el carrer que hauria de portar aquest ha d'estar situat en el lloc on s'ubicava l'antiga fàbrica avui enderrocada.

Jaume Martori i Planes va morir el 29 d'agost de 2004 a l'edat de 71 anys. Impulsor del món associatiu veïnal i sindical des de ben jove, va ser membre destacat de CCOO a Sant Celoni. També va ser membre del PSUC, i posteriorment militant d'Iniciativa per  Catalunya.
Fou regidor, a l'Ajuntament de Sant Celoni fins el setembre de 1997, quan per voluntat pròpia presenta la seva renúncia.

Els socialistes celonins també demanen que es revisi els nom de Pla i Damiel, situat al barri de Les Borrelles i Miquel Mateu, per les seves connotacions franquistes.
Arxivat a