Santa Maria de Palautordera té oficialment 9.325 habitants l'1 de gener de 2018

La dada s'ha conegut en la darrera sessió plenària de l'Ajuntament que també ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 215.000 euros

Ple de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Ple de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Redacció
03 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:36h
Santa Maria de Palautordera té oficialment un cens de 9.325 habitants a 1 de gener de 2018, xifra que s'ha donat a conèixer en la darrera sessió plenària celebrada al consistori palauenc. Un ple que també ha ratificat el decret de l'alcaldia de pròrroga del contracte de la gestió del servei públic de la llar d'infants del Virgili-Temple fins el 31 de juliol de 2020. La finalitat és que a partir d'aquesta data, juntament amb l'altra llar d'infants del municipi, es decideixi quin és el model de gestió que es vol per aquests centres educatius.

També s'ha aprovat una modificació de crèdit nde 215.000 euros que es destinaran a la reforma de la nau de bombers voluntaris (22.000 euros), l'adquisició d'una escombradora per al servei de neteja viària (190.000 euros) i una subvenció a l'Associació Cultural Frederica Montseny per a l'elaboració d'un retaule sobre Sant Burget, patró del municipi (3.000 euros).

Ordenança de venda no sedentària

La sessió plenària  per unanimitat de tots els grups representats (PDECat, CUP, ERC i PSC) ha donat el seu vist-i-plau inicial de l'Ordenança reguladora de la venda no sedentària en mercats de marxants que a grans trets pretén  delimitar els carrers on s'ha d'establir el mercat, la tipologia de productes i percentatges màxims de cadascun d'ells, horaris de venda i variacions en les autoritzacions que a partir d'ara, per llei, haurà de ser de 15 anys. També contempla règim d'infraccions i sancions i contempla que els marxants s'hi puguin establir per concurrència competitiva.

Altres punts aprovats dón una modificació del POUM per fer possible la instal·lació d'ascensors en edificis preexistents i la ratificació de l'aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental.