Divuit mesos de retirada de carnet a socis del Barça residents al Baix Montseny

El FC Barcelona considera que han fet negoci a esquenes del club amb la revenda dels seus abonaments en el darrer Clàssic contra el Madrid

Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 7:32h
El portaveu del Barça, Josep Vives
El portaveu del Barça, Josep Vives | Europa Press
Diversos socis del FC Barcelona residents al Baix Montseny i propietaris de 27 carnets hauran de fer front a una sanció de divuit mesos de retirada de l'abonament després de la resolució de la Comissió de Disciplina del FC Barcelona per estar suposadament involucrats en la revenda d'entrades i fer negoci a esquenes del club en el darrer clàssic contra el Reial Madrid, segons que ha anunciat l'entitat blaugrana a través del seu portaveu Josep Vives.

Aquest grup de socis forma part del paquet de 1.673 als que se'ls ha aplicat aquesta sanció per no haver reconegut els fets ni haver tornat els diners del preu de l'entrada d'aquell partit. Un grup de 33 socis han estat expulsats de manera dfefinitiva per reincidència, 481 amb 14 mesos per haver reconegut els fets, 511 amb 10 mesos per haver retornat els diners i 124 amb 6 mesos per haver col·laborat per identificar als responsables. En total es van detectar 2.822 entrades falsificades.

En totes les sancions temporals imposades es fixa com a data d'inici de suspensió l'11 de maig de 2018 i els socis que vulguin oposar-se a la resolució disposen de 40 dies naturals per emprendre l'acció corresponent davant la jurisdicció ordinària.

El 2.789 socis suspesos temporalment veuran com els seus respectius abonaments seran utilitzats pel club per a comercialitzar-los a través del "Seient Lliure". A mesura que  es vagin complint les sancions, els titulars de l'abonament aniran recuperant els seus drets. Pel que fa als 33 expulsats de manera definitiva, els abonaments seran assignats per estricte ordre de llista als socis que estan en llista d'espera.
 
Arxivat a