via ciclista

La via ciclista de Breda podria ser una realitat a finals d'aquest any

Ja s'ha fet l'acta de replanteig i al setembre podrien començar les obres

per Redacció, 27 de juliol de 2018 a les 12:27 |
Sessió plenària de l'Ajuntamjent de Breda | AJB
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, ha manifestat que la construcció de la via ciclista que unirà aquest municipi amb l'estació de Riells i Viabrea és cada vegada més a prop. Així ho va assegurar en la darrera sessió plenària ordinària en la qual va informar de l'estat de les obres. El passat 25 de juny es va signar l'acta de replanteig, fet pel qual l'inici de les obres, licitades fa uns mesos, és imminent.

Durant aquesta setmana s'han de posar fites i senyalització vertical, i a partir del mes d'agost tindrà lloc el desbrossat i la tala d'arbres necessària per aclarir el traçat. Durant el mes de setembre començarà l'obertura del camí, que comportarà tot el desenvolupament de creació de la via ciclista. La previsió és que les obres acabin el mes de desembre. No obstant l'alcalde de Breda, és prudent i afirma que podrien acabar a principis del 2019.

 

Participació