L'Obra Social «la Caixa» i l'Ajuntament de Palau renoven el seu compromís amb la gent gran

Cada any prop de 250 persones grans participen a les activitats organitzades a l'Esplai d'acord amb el conveni conveniat entre ambdues institucions

Signatura del nou conveni per a l'Esplai de la Gent Gran de Santa Maria de Palautordera
Signatura del nou conveni per a l'Esplai de la Gent Gran de Santa Maria de Palautordera | AJSMP
Redacció
26 de juliol del 2018
Actualitzat a les 8:25h
L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena,el subdirector general de l’Àrea Social de la Fundació Bancària "la Caixa",Marc Simón, i el president de l'Associació l'Esplai de Santa Maria de Palautordera,Antoni Pascual, han renovat  el seu acord per promoure l'envelliment actiu.

L'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera reforcen el seu compromís amb les persones grans amb la signatura del conveni per desenvolupar el programa de Gent Gran a l'Esplai de Gent Gran del municipi. L'any passat, la fundació de l'entitat bancària va destinar al voltant de 5.000 euros a aquest equipament en el marc de l'acord entre les dues institucions.

Des de l’any 2010 l'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa" treballen conjuntament per actualitzar el programa d'atenció a aquest col·lectiu a través d'un conveni de col·laboració que actualment ja beneficia al centre de gent gran que cada any acull diverses activitats i tallers de variades temàtiques, dels quals poden participar tot el col·lectiu de gent gran de Santa Maria de Palautordera. Es calcula que anualment se'n beneficien unes dues-centes cinquanta persones.