El regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Celoni diu que s'incorporaran quatre nous agents de Policia Local

Àlex Vivancos assegura que després de l'estiu també se n'incorporaran dos més i es crearà una borsa de treball per cobrir eventualitats

El juny de 2017 l'Ajuntament va incorporar quatre nous agents
El juny de 2017 l'Ajuntament va incorporar quatre nous agents | AJSC
Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:32h
"Compartim la preocupació que expressa el PSC i és per això que ahir vàrem acabar la selecció per poder entrar nous agents de policia", així és com s'ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Celoni, Àlex Vivancos, després que ahir el Grup Municipal del PSC expressés la seva preocupació pels pocs efectius que actualment té la plantilla de la policia local de Sant Celoni. En aquest sentit, Vivancos ha assegurat que d'aquí a pocsa dies s'incorporaran quatre agents més i per després de l'estiu dos més. A més,també es té previst de generar una borsa de treball per poder cobrir les possibles eventualitats.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha reconegut que és possible que en algun torn, sobretot el de nit, la prefectura quedi buida perquè la patrulla està voltant o bé es troba fent algun servei "però els agents tenen un mòbil al qual se'ls desvia les trucades que es puguin fer a la central, res diferent que no facin altres policies". Amb tot, Àlex Vivancos recalca que no és la situació desitjable "és clar que, és per això que reforcem l'equip i ja ho hem fet".

En aquesta línea manifesta que des de l'Ajuntament se seguirà apostant per millorar el servei tant en qualitat com en quantitat d'agents "De fet l'equip de proximitat l'hem augmentat aquest any per donar un millor servei", diu Vivancos. Fa poc més d'un any l'Ajuntament de Sant Celoni ja va reforçar la Policia Local amb nous agents.
Arxivat a