El Club Judo Baix Montseny ja té dues alumnes amb cinturó negre

Loly Peula, de 51 anys i Mariona Madí han superat els exàmens el darrer cap de setmana a les instal·lacions de les Llars Mundet

Mariona Madí i Loly Peula, primers cinturons negre del Club Judo Baix Montseny
Mariona Madí i Loly Peula, primers cinturons negre del Club Judo Baix Montseny | CJBM
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:11h
Dues judoques del Club Judo Baix Montseny, amb seu a Santa Maria de Palautordera, han aconseguit superar els exàmens de cinturó negre -1r DAN- aquest darrer cap de setmana a les instal·lacions de les Llars Mundet de barcelona. Es tracta de Loly Peula, de 51 anys que va fer l'examen per via tècnica i era la més veterana de les 95 persones que es van presentar a l'examen. L'altra cinturó negre és Mariona Madí, de 16 anys i que ja té destacats resultats en competicions a nivell de Catalunya. Aquesta judoca va fer l'examen via competició. 

Loly Peula i Mariona Madí són les dues primeres alumnes del Club Judo Baix Montseny, des que va obrir portes l'any 2012, "cosa que és un orgull", ha manifestat l'entrenadora Vanessa Garcia. La persona queels va fer d'"uke" -companya d’examen que les ajuda perquè es fa en parella- va ser Sainza Iglesias (1r Dan) i actual tercera de Catalunya absoluta.