L'Ajuntament de Breda fa una valoració positiva del «Munay Festival»

El cartell del Munay Festival va aplegar més de vuitanta artistes amb un important predomini de diferents variants de música electrònica com Psytrance i els estils derivats

Una imatge de Munay Festival 2018 a Breda
Una imatge de Munay Festival 2018 a Breda | AJB
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:03h

L'Ajuntament de Breda ha emès un comunicat mitjançant el qual fa una valoració positiva del desenvolupament de la tercera edició del Munay Festival que ha tingut lloc al municipi entre els dies 13 i 15 de juliol i que, segons dades de l'organització, ha aplegat al voltant de les 1.800 persones, una xifra similar a l'any passat tot i reduir en un dia la durada del festival.

En aquest sentit, des del consistori es destaca la convivència cívica i pacífica que ha existit al municipi durant aquests dies, tal com va passar en les dues primeres edicions. La presència del festival també ha activat l’economia de la vila, destacant un impacte positiu entre el sector hostaler i comercial.

Pel que fa a l'impacte econòmic la valoració que fan els comerciants del municipi és positiva. Encara pendent de dades més definitives, la tònica general entre els establiments hostalers i comerços d'alimentació és la d'un augment significatiu de les vendes durant aquest cap de setmana. No obstant, aquest any ha canviat la tendència dels anteriors i les vendes s'han concentrat principalment als establiments més propers a la zona del festival. Els comerciants també destaquen que tot i que ha estat superior a altres caps de setmana, ha estat inferior a altres anys. Aquest fet es deu a la major concentració de gent a la zona més propera al festival i a la millora de l'oferta d'alimentació dins del recinte.

El cartell del Munay Festival va aplegar més de vuitanta artistes amb un important predomini de diferents variants de música electrònica com Psytrance i els estils derivats, així com altres sons. Aquest any s'han potenciat les activitats complementàries, com obres de teatre, tallers de meditació, activitats de circ i altres actes com xerrades divulgatives de la filosofia Munay, concepte en el qual es va inspirar l'organització del festival.