Ada Parellada presenta el llibre «El receptari groc» a Sant Celoni

L'organització va destacar la bona acollida i assistència de la gent de Sant Celoni que va compartir l'acte, que en acabar es va oferir un tast d’una de les receptes del receptari.

Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:40h
Ada Parellada durant la presentació del llibre El receptari groc, a Sant Celoni
Ada Parellada durant la presentació del llibre El receptari groc, a Sant Celoni | Jordi Purtí

Nou mesos d'injustícia. Així es com s'ha titulat la concentració que aquest dilluns va programar l'independentisme de Sant Celoni, organitzat per Òmnium i ANC amb motiu que  fa nou mesos de l'empresonament injust del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez. "No callarem fins que torneu a casa, tant vosaltres com la resta de presos i exiliats", es deia en el missatge de convocatòria. A la sala Bernat Martorell, es va dur a terme  la presentació del llibre Receptari Groc d'Ada Parellada (Ed. Viena). L'organització va destacar la bona acollida i assistència de la gent de Sant Celoni que va compartir l'acte, que en acabar es va oferir un tast d’una de les receptes del receptari.

El 9 de gener del 2018, la xef del restaurant Semproniana, va organitzar, juntament amb Òmnium, un sopar groc en solidaritat amb els presos polítics. La iniciativa va ser un èxit. I aquesta voluntat de fer pinya contra la injustícia es va encomanar a cuiners d’arreu del país, com Santi Carda, Carme Esquerda, Montserrat Esquerda, Àngels Guitart, Rosa M. Ponsa i Toni Vallory.

Arxivat a