L'independentisme de Sant Celoni es torna a concentrar per la llibertat dels presos polítics

També aquest vespre Ada Parellada presentarà a Sant Celoni el llibre El receptari Groc, d'Ada Parellada

La cuinera Ada Parellada ensenyant un dels plats d'un sopar solidari
La cuinera Ada Parellada ensenyant un dels plats d'un sopar solidari | Sara González
Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:57h
Nou mesos d'injustícia. Així esa com s'ha titulat la concentració que aquest vespre ha programat l'independentisme de Sant Celoni amb motiu que avuio fa nou mesos de l'empresonament injust del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez. "No callarem fins que torneu a casa, tant vosaltres com la resta de presos i exiliats", es diu en el missatge de convocatòria. L'hora programada és a les set de la tarda a la plaça de la Vila.

I justament mitja hora més tard, a la sala Bernat Martorell, a la mateixa plaça de la Vila de Sant Celoni, es farà la presentació del llibre Receptari Groc d'Ada Parellada (Ed. Viena). El 9 de gener del 2018, la xef del Semproniana, va organitzar, juntament amb Òmnium, un sopar groc en solidaritat amb els presos polítics. La iniciativa va ser un èxit. I aquesta voluntat de fer pinya contra la injustícia es va encomanar a cuiners d'arreu del país, com Santi Carda, Carme Esquerda, Montserrat Esquerda, Àngels Guitart, Rosa M. Ponsa i Toni Vallory.

En aquest llibre es presenten les receptes dels sopars solidaris que s'han anat fent fins ara en diversos restaurants del territori, amb l'esperança que ben aviat el groc arribi a totes les taules d'aquest país. El pròleg és de Jordi Cuixart. Tots els beneficis que s'obtinguin amb la venda del receptari aniran a parar a la caixa de solidaritat.
Arxivat a