Veranda TV fa un càsting a Breda per a un concurs familiar de televisió

Ha de ser una unitat familiar d'un mínim de quatre persones i les inscripcions es poden fer fins el dimarts 17 de juliol

Oh Happy Day! un dels programes d'èxit de la productora Veranda TV
Oh Happy Day! un dels programes d'èxit de la productora Veranda TV | TV3
Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:22h

La productora audiovisual del Grupo Godó Veranda TV, responsable de formats com Merlí o Oh Happy Day, prepara un nou concurs televisiu, pel qual ha escollit el poble de Breda en el seu procés de recerca de participants. Concretament es busquen famílies o col·lectius que visquin com a tal de quatre o més persones per participar en un concurs on els participants, segons la carta de presentació emesa per la pròpia productora, han d’estar "disposats a divertir-se i guanyar un bon premi econòmic". Els interessats poden contactar amb la productora fins el proper dimarts 17 de juliol.

Pel que explica la productora en el programa diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies i col·lectius de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

Qui hi vulgui participar pot enviar un correu electrònic a: [email protected] o trucar al número de telèfon 93 553 99 33 o enviar un whatsapp al número 683701549.