El Consell d'Infants Municipal de Riells i Viabrea clou el curs

El CIM ja té logotip oficial i fa entrega de la memòria de treball d'aquest any a l'equip de govern

El Consell d'Infants Municipal amb representants polítics de Riells i Viabrea
El Consell d'Infants Municipal amb representants polítics de Riells i Viabrea | AJRIV
Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:46h
Aquest dilluns, 9 de juliol, a Riells i Viabrea es va celebrar la cloenda del Consell d'Infants Municipal (CIM) d'aquest curs. L'acte es va dur a terme a la sala de plens de l'Ajuntament i van assistir-hi els membres del CIM i els seus familiars juntament amb l'alcalde, els regidors de govern i l'oposició de l'Ajuntament. El CIM està compost pels alumnes de 5è i 6è de primària de l'Escola El Bruc de Riells i durant aquest curs han treballat cinc sessions amb tots els membres de la classe durant les hores de tutoria i cinc sessions més entre els nou representants dels quatre cursos.

Aquestes sessions de treball han estat centrades en les festes populars que se celebren al poble durant l'any. L'acte de cloenda ha estat dirigit per la tècnica de participació ciutadana que ha explicat el desenvolupament de les sessions fetes al CIM i valorant de manera positiva el projecte i els seus participants. En aquesta línia, representant del Consell d'Infants Municipal va lliurar la memòria amb tota la feina feta durant el curs a Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea. Bagot, va posar en valor la importància d'introduir els infants als principis democràtics de la deliberació i a fer-los sentir partíceps de la política municipal així com fer créixer el seu sentiment de pertinença.

L'alcalde es va mostrar molt satisfet pel desenvolupament del projecte i va afegir que prenen el compromís d'analitzar tota la feina feta i que, evidentment, hi haurà coses que serà més fàcil de fer i d'altres que potser no seran possibles. Cal destacar que una de les propostes presentades és la creació d'una nova festa al municipi: la de la nit de Halloween.

L'acte també va servir per donar a conèixer el logotip guanyador que representarà el CIM el curs vinent. Aquest logotip s'ha escollit entre els quatre dibuixos finalistes sotmesos a votació popular mitjançant un procediment de votació ciutadana.
Arxivat a