​El Trail Fonts del Montseny reuneix més d'un miler de corredors en quatre proves

Xavi Prims i Lali Masriera van guanyar la prova reina de 29 km

Trail Fonts del Monseny 2018
Trail Fonts del Monseny 2018 | Josep Maria Montaner
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:39h
El Trail Fonts del Montseny està en plena forma després de quatre edicions. La prova, amb sortida i arribada a Viladrau, va reunir aquest dissabte més d'un miler de corredors en un total de quatre proves de 29, 19, 9 –la novetat d'aquest 2018- i 2,7 quilòmetres.

A la prova reina, el trail de 29 km, la victòria va ser per Roger Prims amb un temps de 3 hores, 7 minuts i 16 segons. Diego Arroyo (3:09:53) i Roberto Sancho (3:14:41) van completar el podi masculí. La dona més ràpida va ser Lali Masriera (4:12:18) seguida de Míria Ávila (4:24:20) i Kathryn Ezra (4:27:41).

Trail Fonts del Monseny 2018. Foto: Josep Maria Montaner

La prova també té una vessant solidària i ambiental que contribueix al manteniment del Parc natural del Montseny, que enguany ha complert 40 anys com a Reserva de la Biosfera. Per segon any s'ha organitzar el projecte solidari “Entre tots millorem el parc”. El 2017 es van recaptar 845 euros que van permetre remodelar la font de l'Arimany.