La música torna al Prat Rodó d'Arbúcies amb el cicle Notes d'Aigua

Marta Casals i Esther Pinyol l'encetaran aquest diumenge 8 de juliol

Redacció
06 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:01h
Un concert de Marta Casals i Esther Pinyol
Un concert de Marta Casals i Esther Pinyol | @unamicadetotarreu
El cicle musical Notes d’Aigua torna al Prat Rodó d’Arbúcies per omplir aquell idíl·lic entorn de llum i color a través dels diversos artistes que hi participaran. El cicle s’inicia el proper diumenge 8 de juliol amb un concert clàssic d’una soprano i una arpista, en un espectacle portat per la Fàbrica de Lied de Jordi Mas, que donarà el tret de sortida. Tots els concerts –menys l’últim- es faran al Prat Rodó i començaran a les 7 de la tarda. L’entrada és gratuïta.
 
Notes d’Aigua pretén aportar diferents estils de música en un entorn especial i fresc en les caloroses tardes dels diumenges del mes de juliol. Al llarg dels anys, s’ha anat consolidant com una manifestació musical d’un alt nivell, amb artistes ara ja molt consolidats en el panorama artístic de Catalunya, com Les Anxovetes, la coral Lutiana, les Sey Sisters o el baix Antonio Fajardo, entre molts d’altres.
 
Habitualment, el cicle acostuma a començar amb la participació d’alguna cobla en concert, que normalment interpreta peces emblemàtiques de la música catalana i algunes sardanes. Enguany, la Flama de Farners actuarà el diumenge 22 de juliol, perquè per qüestions de calendari ha estat impossible mantenir l’esquema habitual. Amb anterioritat, el dia 15, ens visita el duo The Marias’s, que van actuar a la Diada el passat 10 de setembre. Maria Fàbregas, que havia estat cantant de l’Orquestra Principal de la Bisbal, lidera aquest duet que interpreta cançons catalanes i fa versions de temes universals.
 
La quarta actuació, l’última del cicle, es farà el diumenge 5 d’agost i per qüestions logístiques no es podrà fer al Prat Rodó i es traslladarà a l’escenari de Can Cassó (sota la carpa que hi ha muntada aquest estiu). El motiu és que el grup Tastet de Gospel està format per uns 40 cantants i un acompanyament musical de quatre membres. Era impossible ubicar-los a l’escenari del Prat Rodó. I ells i nosaltres vam decidir que l’actuació es fes a Can Cassó a la mateixa hora. Tastet de Gospel va saltar a la fama quan va participar al concurs de TV3 Oh Happy Day. Des de llavors no ha parat de créixer a nivell musical, fins convertir-se en una de les millors formacions del seu estil.
 

 
Arxivat a