El 4 Vents 3.0 d'Hostalric millor restaurant de bolets del Baix Montseny del concurs «Joc de Cartes»

La segona posició ha estat pel Gessamí de Sant Esteve de Palautordera, amb una puntuació de 6.9 punts, però que en canvi s'ha endut el Segell Blau al restaurant més sostenible.

Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat el 06 de juliol a les 15:07h
Una imatge del programa Joc de Cartes de TV3
Una imatge del programa Joc de Cartes de TV3 | TV3
El restaurant 4 Vents 3.0 d'Hostalric regentat per Lorena Sierra ha estat el guanyador aquest dimecres del programa concurs de TV3 Joc de Cartes, presentat per Marc Ribas, que buscava el millor restaurant de bolets del Baix Montseny. La puntuació final d'aquest restaurant familiar "convertit en el seu projecte de vida" ha estat de 7.4 punts que li han valgut el premi de 5.000 euros per invertir en el local.

La segona posició ha estat pel restaurant de Sant Esteve de Palautordera Gessamí, dirigit per Susana Ambatlle amb una puntuació de 6.9 punts, però que en canvi s'ha endut el Segell Blau que atorga la companyia Agbar al restaurant més sostenible.

En el Joc de Cartes dedicat als restaurants del Baix Montseny també hi han participat Can Collet de Sant Antoni de Vilamajor del jove de 21 anys Guillem Pou que ha tret una puntuació de 5.7 punts i el Mas Gelat de Sant Feliu de Buixalleu dirigit per Teresa Colomé.

Si vol dir-hi la teva pots seguir votant l'enquesta oberta a NacióBaixMontseny

Veure aquí el programa