El Baix Montseny a punt per tornar-se a mullar per l'esclerosi múltiple

Com cada any, algunes de les accions per a recaptar fons seran la venda de productes de marxandatge o la possibilitat de realitzar donacions particulars a través d'una guardiola

L'any 2017 Breda va recaptar 5.100 euros per l'esclerosi múltiple
L'any 2017 Breda va recaptar 5.100 euros per l'esclerosi múltiple | AJB
Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 7:00h

Diverses piscines del Baix Montseny estan incloses entre les més de 600 piscines de Catalunya que el diumenge 8 de juliol tornaran a col·laborar en una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que enguny arriba a la seva 25a edició, organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya, afectades per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.

Durant tot el dia tothom podrà participar de la jornada solidària a les Piscines Municipals i llançar-se a l'aigua contra aquesta malaltia neurodegenerativa. Com cada any, algunes de les accions per a recaptar fons seran la venda de productes de marxandatge com tovalloles, necessers, bosses, llibretes i samarretes amb disseny de Mariscal. O la possibilitat de realitzar donacions particulars a través d'una guardiola, que són altres maneres de mullar-se per la malaltia. Tots els fons recaptats en aquest 25è aniversari, es destinaran als infants amb esclerosi múltiple, en què cada any són diagnosticats entre 3 i 10% nous casos.
 

L'Associació de Dones de Santa Maria de Palautordera torna a impulsar el Mulla't al municipi Foto: arxiu