El millor restaurant de bolets del Baix Montseny, a «Joc de cartes»

Marc Ribas visitarà els restaurants 4 Vents 3.0 d'Hostalric, Mas Gelat de Sant Feliu de Buixalleu, Gessamí de Sant Esteve de Palautordera i Can Collet del Pla de Sant Antoni de Vilamajor

Redacció
04 de juliol del 2018
A tres quarts d'onze d'aquesta nit arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa és al Montseny, a la recerca del millor restaurant de bolets.
 
Marc Ribas coneixerà Lorena Sierra del restaurant 4 Vents 3.0, un restaurant familiar a Hostalric que s'ha convertit en el seu projecte de vida. Aniran fins a Sant Feliu de Buixalleu per descobrir la proposta creativa de Teresa Colomé, del restaurant Mas Gelat. També visitaran Susana Ambatlle, que amb la seva valentia va obrir el restaurant Gessamí, a Sant Esteve de Palautordera, fa un any i mig. I descobriran Can Collet del Pla, a Sant Antoni de Vilamajor, amb Guillem Pou, un jove de 21 anys que té les coses molt clares.
 
Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible.
 
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I durant el programa els telespectadors podran votar aquesta enquesta o si vols anar fent bullir l'olla ja pots votar ara: