El veterà atleta vallgorguinenc Marçal Cruz es penja dues noves medalles

Atletes del CA Sant Celoni també han estat protagonistes en el campionat absolut de Catalunya i el campionat estatal Sub16 a Castelló

Marçal Cruz amb les dues noves medalles
Marçal Cruz amb les dues noves medalles | MCM
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:06h
L'atleta de Vallgorguina del CA Sant Celoni, Marçal Cruz, continua sumant medalles al seu palmarès en el seu darrer any de la categoria M40 ja que en el darrer campionat d'Espanya celebrat aquest cap de setmana passat a Votòria Gasteiz va tornar a casa amb la medalla de plata en martell pesat amb una marca de 12,80 metres, bronze en martell amb una distància de 43,13 metres i la sisena posició en llançament de disc llançant-lo fins als 32,58 metres. A més de servir-li per penjar-se dues noves medalles també li ha suposat fer les seves millors marques personals.

L'actuació dels atleles del CA Sant Celoni també han estat brillants en altres categories, com és el cas dels velocistes Sub23 Oriol Madí, Joan Anglada i Noel Bolós que han participat en el campionat absolut de Catalunya celebrat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona. Així, Madí va ser setè a la final dels 100 metres llisos amb un temps de 12"48 tot i que a la semifinal havia registrat un temps de  10"87. Noel Bolós per la seva banda va marcar un temps d'154"52 sent quart a la final de 800 metres llisos i Joan Anglada va classificar-se per la semifinal de 400 metres llisos amb un temps de 56"89.

Noel Bolós, Oriol Madí i Joan Anglada Foto: CA SAnt Celoni

D'altra banda, el CA Sant Celoni, també ha qualificat de molt bona la participació dels atletes cadets Sub16 Marcel Gual, Pol Casals, Mar Iglesias i àlex Manzanares que aquest mateix cap de setmana es van desplaçar a Castelló per participar en el Campionat d'Espanya de la categoria.