El cadet de CH Sant Esteve tercer a la Granollers CUP

Contra tot pronòstic l'equip que entrena Jordi Rosell i Pol Colomé ha reeditat la posició aconseguida l'any passat

Equip cadet classificat en tercera posició a la Granollers CUP
Equip cadet classificat en tercera posició a la Granollers CUP | CH Sant Esteve
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:21h
El cadet masculí del CH Sant Esteve ha reeditat el tercer lloc aconseguit l'any passat en la Granollers CUP que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la capital vallesana. Els santestevencs ho han aconseguit contra tot pronòstic enfrontant-se a seleccions com les del Quebec, equips de Polònia, Noruega o Portugal (com l'Sporting Club de Lisboa rival per la medalla de bronze). També amb conjunts amb més potència i amb llarga tradició a l'handbol nacional com el BM Galdar de Gran Canaria, el BM Granollers o BM La Roca (tots tres favorits al títol).

L'equip entrenat per Jordi Rosell i Pol Colomé amb aquest resultat i amb el primer lloc aconseguit a la Lliga Nacional Catalana A2 ha finalitzat el cicle de categoria cadet obtenint uns magnífics resultats a l'etapa formativa d'un dels seus equips.

El torneig d'handbol base per excel·lència és la Granollers Cup i representa l'aparador d'handbol més gran del sud d'Europa amb més de 70 equips en categoria cadet masculina. Amb el símil del futbol, és el MIC, que es disputa per Setmana Santa a les comarques gironines.