Tot a punt per a la quarta edició del Trail Fonts del Montseny a Viladrau

Dues setmanes abans de la cursa, el pròxim 7 de juliol, ja hi ha de 850 corredors inscrits entre els quatre recorreguts que proposa

Jordi Bes durant la seva cursa llarga al Trail Fonts del Montseny de 2017.
Jordi Bes durant la seva cursa llarga al Trail Fonts del Montseny de 2017. | Josep Maria Montaner.
Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:19h
La quarta edició del Trail Fonts del Montseny (TFM) tindrà lloc el 7 de juliol i consolida aquesta cursa de muntanya amb les tres distàncies habituals – 29 Km (el TRAIL TFM), 19 Km (la MITJA) i 3 Km (el TRAILET) –  i incorporant una novetat: una cursa de 9 Km, la PIM PAM.
 
Es tracta pràcticament de les mateixes rutes que l’any passat, que combinen els millors trams de les convocatòries anteriors amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància. A les dues curses més llargues, per exemple, s’han reduït trams de pista i incrementat els que transcorren per corriols. La “Pim Pam”, en canvi, està pensada per a corredors amb menys experiència i té un recorregut gairebé íntegre per pistes, a més de ser fàcil, ràpida i de poc desnivell.

La convocatòria continua oberta als corredors més joves (acompanyats d’un adult) a través del Trailet, al qual s’ha afegit un punt d’aventura allargant molt breument la distància i incloent-hi un tram per dins de la riera.
 
Informació pràctica: recollida de dorsals
Els dorsals (només els dorsals, no la bossa del corredor) es recolliran al lloc indicat en el moment de de la inscripció:
 
Botiga Barrabes (Barcelona)
c/ Roger de Llúria, 77, 08009 Barcelona
Només inscrits fins el 28 de juny
Espai Montseny (Viladrau):
Carrer Migdia, 1 (ParkHotel), 17406 Viladrau
Només inscrits fins el 28 de juny
Club Viladrau (Viladrau)
Passeig Farigoles, s/n,  17406 Viladrau
Inscrits qualsevol dia
Pavelló Municipal            c/ Les piscines s/n,  17406 Viladrau
Inscrits qualsevol dia

dilluns 2 de juliol (10:30h a 14h i de 16h a 19h)
 
  •  

dimarts 3 de juliol (de dimarts a diumenge, 10:30h a 14h i de 16h a 19h)
 
  •  
dijous 5 de juliol (10:30h a 14h).
El divendres 6 de juliol (de 16:30h a 21h)
 
El dissabte 7 de juliol abans de les curses:
- 6:30h a 7:30h per a la cursa de 29K.
- 7: 30h a 8:15h per a la cursa de 19K.
- 8: 00h a 8:40h per a la cursa de 9K.
-6: 30h a 8:40h i de 16h a 18h per al Trailet
 
Bossa del corredor

Les inscripcions inclouen una bossa del corredor amb productes de primera qualitat. Per exemple, els corredors inscrits a llarga i a la mitja trobaran: la samarreta tècnica oficial del TFM 2018, una motxilla personalitzada amb el logotip del TFM, una beguda vegetal YOSOY, un stick hidratant amb protecció NEUSC SPORT, una barreta proteica y de recuperació Finisher, una Aigua Viladrau, una beguda Powerade, un mapa Alpina del Parc Natural del Montseny amb els recorreguts del TFM2018 marcats, un suplement del Diari Sport amb tota la informació de la cursa
i alguna sorpresa més...

La bossa es pot recollir al Club Viladrau el divendres 6 de juliol (de 16:30h a 21h) o el dissabte 7 de juliol (entre 6:30h i 19:30h) al Pavelló Municipal. És recomanable recollir-la abans, ja que conté productes útils per a la carrera.
 
 
Sobre el TFM

El Trail Fonts del Montseny és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts.

La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l'Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini de Barrabés, Neusc Sport, Aigua Viladrau i YOSOY, així com amb la col·laboració d’RS Sports, Keda ½ hora, Xalet La Coromina i Club Viladrau.
 
Més informació i inscripcions:
http://www.trailfontsdelmontseny.com/
 
Presència a xarxes socials:
 
Twitter: @TrailMontseny
Facebook: Trail Fonts del Montseny
Instagram: @Trailfontsmontseny