L'exrector de Palautordera presenta el seu llibre biogràfic «Mossèn Prakash: el sentit d'una vida»

L'ha escrit la periodista Eva Carrió i l'ha prologat Aisha Miró

Mossèn Prakash, el primer indi ordenat sacerdot a Catalunya
Mossèn Prakash, el primer indi ordenat sacerdot a Catalunya | Haribala
Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:00h

Aquest proper divendres 29 de juny l'exrector de Santa Maria de Palautordera,Mossèn Prakash, presentarà el seu llibre biogràfic "El sentit d'una vida", escrit per Eva Carrió i prologat per Aisha Miró. És un llibre on es revela la lluita personal, emocionant i colpidora d'un nen, que a empentes i batzegades va convertir-se en el primer indi ordenat sacerdot a Catalunya.

Actualment mossèn Prakash presideix l'ONG Haribala que lluita pels drets i la dignitat dels nens i nenes més desfavorits/es i intocables del seu poble, Koilakuntla. Mossèn Prakash explica que el seu sentit de la vida "és ajudar als altres a tenir una vida digna i que no hagin de passar pels entrebancs i dicultats que ell sí que ha tingut".

A dia d'avui Mossèn Prakash és rector de dues parròquies de Palau-Solità i Plegamans i està adscrit a la de Caldes de Montbui i tres dies a la setmana fa missa a les monges de Cardedeu.

L'escriptora, Eva Carrió, és periodista i correctora professional, col·labora amb diverses ONG i és membre d'Haribala des de l'any 2016. Aquest és el seu primer llibre publicat.

L'acte, organitzat conjuntament per l'Associació Cultural Frederica Montseny, Haribala i Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Esplai a dos quarts de vuit del vespre.